ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Πρόκειται για ένα ωραιότατο κοκκινιστό μοσχαράκι με μανιτάρια, που το μαγειρεύουμε στο τηγάνι και το τελειώνουμε σκεπασμένο με τυρί, στο …
Ένα αγαπημένο φαγητό σε μια εμπνευσμένη παραλλαγή καθώς αυτή η συνταγή περιέχει και αντζούγιες που όχι μόνο προσθέτουν γεύση στο …
Υλικά χτένι με ρύζι υλικά για το χτένι 1 1/2 χτένι μοσχάρι 1 κρεμμυδι χοντροκομμενο 3 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι …
Εύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο πιάτο! Μιά συνταγή που σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε τραπέζι… είτε οικογενειακό είτε γιορταστικο!
Υλικά συνταγής 1200γρ. νουά μοσχαρίσιο (σε ενα κομμάτι) 2 μέτρια καρότα σε ροδέλες 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο …
Υλικά 600 γρ. μοσχάρι 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 500 γρ. μανιτάρια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 200 γρ. τυρί κρέμα 1,5 …
Σε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι …
Μέσα από την απλότητα βρίσκεις καμιά φορά την γεύση που ψάχνεις! Απλό και μαμαδίστικο το φαγάκι σήμερα, αλλά πολύ αγαπημένο!!!! …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά ,χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. …
Νόστιμο και πικάντικο μπυράτο μοσχαράκι! Υλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σε μερίδες 5 φέτες μπέικον κομμένο σε μεγάλους κύβους 4 …
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε το μοσχάρι με ντομάτα, σε στυλ κοκκινιστό. Εμείς θα σας προτείνουμε μια συνταγή λίγο διαφορετική …