Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ ογκρατέν
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή ρύζι, ακόμα και με μακαρόνια. 1 κιλό μοσχαράκι 3-4 πιπεριές ψιλοκομμένες χρωματιστές της αρεσκείας μας …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Για τους λάτρεις των κοκκινιστών, μία συνταγή με μοσχαράκι που η γεύση της ισορροπεί ευχάριστα ανάμεσα στο γλυκό και το …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε 4 κομμάτια 2 κόκκινες πιπεριές …
Το καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για …