Μοσχαράκι κοκκινιστό με μανιτάρια και καρότα
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε κύβους 200 γρ. μανιτάρια μικρά ή κομμένα σε φετάκια 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 …
Ενα ονειρεμενο φαγητο για το Κυριακατικο και οχι μονο τραπεζι σας. Πλουσια δεμενη κοκκινη σαλτσα με country-χωριατικες πατατουλες τηγανιτες συμπληρωνουν …
Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που τρώμε ολοι και γίνεται απλα λουκούμι!!…
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Το μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια είναι μια παραδοσιακή συνταγή που θυμόμαστε οι περισσότερη από τα παιδικά μας χρόνια και συνεχίζουμε …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας, που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το καρύδι. Το μαγείρεψε ο Άκης, το δοκιμάσαμε κι εμείς! Υλικά 1/2 …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Υλικά Για το μοσχαράκι… 1,5 κ. μοσχαράκι 4 ντομάτες ώριμες μικρές 1/2 κουτί ντοματοχυμό 1 κ. σούπας κέτσαπ 1 κρεμμύδι …
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
400 γραμ. μοσχάρι από σπάλα ή ποντίκι 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο …
Υλικά – 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια – 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο – 2 σκ. σκόρδο …
Σήμερα θα φτιάξουμε ένα κλασικό φαγάκι που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές παιδιών! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από …
Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή ρύζι, ακόμα και με μακαρόνια. 1 κιλό μοσχαράκι 3-4 πιπεριές ψιλοκομμένες χρωματιστές της αρεσκείας μας …
Υλικά: 1 κιλό κρέας μοσχάρι (σε κομμάτια επιλογής μας) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1-2 σκελίδες σκόρδο 500 γρ. ντομάτα λιωμένη 5-6 …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …