Μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες “μπλουμ”
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο! Μπορούμε ,αν θέλουμε να προσθέτουμε πατάτες και πράσα .
Τέλειο, γευστικό πιάτο με μοσχαράκι μέσα σε μια πλούσια, πυκνή, δεμένη σάλτσα από τον ίδιο το ζωμό του.
Νόστιμο, παραδοσιακό φαγητό για το καθημερινό σας τραπέζι που γίνεται εύκολα, συνοδευμένο με πουρέ που αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά …
Μέσα από την απλότητα βρίσκεις καμιά φορά την γεύση που ψάχνεις! Απλό και μαμαδίστικο το φαγάκι σήμερα, αλλά πολύ αγαπημένο!!!! …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια 2/3 της κούπας λάδι 4 φρέσκα κρεμμύδια το χυμό ενός λεμονιού αλάτι, λίγο …
Υλικά: 600 γρ. σπάλα μοσχαρίσια σε κομμάτια μισό λεμόνι (όχι μεγάλο) μισή σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι …
Υλικά:1 κιλό κρέας νουά μοσχαρίσιο λάδι αλάτι χυμός από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα φρεσκοτριμένο πιπέρι1 κ.σ. αλεύρι διαλυμένο σε …
Ελαφρύ και πολύ νόστιμο!