Μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες “μπλουμ”
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Αυτό λοιπόν είναι το καλύτερο μοσχαράκι λεμονατο που θα μπορούσατε να φάτε… Και δεν το λέω και καλά γιατί είναι …
Αγαπημένο,νόστιμο φαγητό!
Απλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!!
Το Κυριακάτικο τραπέζι έχει άρωμα και γεύση ενός κλασικού φαγητού που όλοι το έχουμε δοκιμάσει. Μοσχαράκι λεμονάτο λοιπόν αλλά αντί …
1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι, χτένι, κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό …
Υλικά – 1 κιλό μοσχαράκι σε μερίδες για κατσαρόλα – 2 κρεμμύδια μέτρια ξερά ψιλοκομμένα – Ελαιόλαδο – Ρίγανη – …
Νόστιμο, παραδοσιακό φαγητό για το καθημερινό σας τραπέζι που γίνεται εύκολα, συνοδευμένο με πουρέ που αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά …
Το απόλυτο χειμωνιάτικο κατσαρολάτο φαγητό φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκέτη απόλαυση!…