Μους σοκολάτα με μελομακάρονα Παρλιάρου
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία τόσο πλούσια μους σοκολάτα με μελομακάρονα που δίνουν έξτρα γεύση και γιορτινό vibe, …
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία τόσο πλούσια μους σοκολάτα με μελομακάρονα που δίνουν έξτρα γεύση και γιορτινό vibe, …
…
Μία διαφορετική μους σοκολάτας με δαμάσκηνα για τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας!
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Μια φανταστική τούρτα που κυριαρχεί παντού η γκοφρέτα. Το αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων. Γκοφρέτα με γέμιση σοκολάτας το γλύκισμα …
Υλικά συνταγής 300γρ. σοκολάτα 70% κακάο 45γρ. βούτυρο 5 αυγά βιολογικά (ξεχωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 30ml νερό 60γρ. …
Η μους σοκολάτας είναι ένα αφράτο γλύκισμα με υπέροχη γεύση, ένα από τα αγαπημένα για τους λάτρεις της σοκολάτας σαν …
Η προσθήκη του Baileys ανεβάζει την κλασσική γεύση ενός σοκολατένιου μους σε άλλα επίπεδα. Αν δεν έχετε δοκιμάσει να προσθέσετε …
Μια ελαφριά μους που συνδυάζει μοναδικά τη σοκολάτα με το ελαιόλαδο και τον ανθό αλατιού. Ένα πραγματικά ξεχωριστό επιδόρπιο!
Ικανοποιεί τα πιο απαιτητικά γούστα και ξετρελαίνει τα αρρωστάκια σοκολατομανείς!
Όπως έχω ξαναπεί, λατρεύω τα chesecake και μου αρέσει να δοκιμάζω νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Τα δυο στρώματα σοκολάτας είναι …
Υλικά 150 γρ. σοκολάτα με περίπου 70% κακάο 120 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια …
Υλικά 4 αυγά 120 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια, …
Υλικά Για την γέμιση Κρέμα γάλακτος 1 λίτρο Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 750 γρ Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Λαχταριστή σοκολάτα και αρωματικές φράουλες. Το καθένα ξεχωριστά αποτελεί μοναδική απόλαυση. Και τα δυο μαζί, γευστική εμπειρία! Δια χειρός Στέλιου …
Χρόνος Προετοιμασίας:15΄ Για 6 ατομικά μπώλ Υλικά 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 5 αυγά 75g ζάχαρη (4 ½ κουταλιές της σούπας) …
Πόσες φορές δεν κάνουμε την παρομοίωση «ανάλαφρη σαν μους»; Και που να είναι ελαφριά κι η μους…. Ε λοιπόν αυτή …
Απίθανη αρωματική και σοκολατένια τούρτα με μανταρίνι που είναι και της εποχής.
Μους σοκολάτας του Γάλλου Μάγειρα Paul Bocuse.
Ένα παλιό αγαπημένο, πολύ εύκολο και πεντανόστιμο μπισκοτογλυκό, που θα ξετρελάνει τα παιδιά και θα βάλει σε πολύ μεγάλο πειρασμό …