Μπισκότα με αμύγδαλα και σοκολάτα
Υλικά: 150γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100γρ. βούτυρο 50γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 …
Υλικά: 150γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100γρ. βούτυρο 50γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 …
Αντί για «μπάρες ενέργειας»! Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτά τα μπισκότα μοιάζουν με φλωρεντίνες, αν δεν ήταν τόσο …
Υλικά για 25 μπισκότα 200 γρ βούτυρο αγελάδας(σε θερμοκρασία δωματίου) 250γρ ζάχαρη 450γρ αλεύρι(μπορεί και παραπάνω, πρέπει να πλάθεται η …
Πολύ θρεπτικά και τραγανά μπισκοτάκια για τον καφέ ή και το γάλα σας! Υλικά – 100 γρ. φουντούκια και αμύγδαλα …
Στη Γερμανία, το διάστημα πριν τα Χριστούγεννα, οι νοικοκυρές φτιάχνουν μπισκοτάκια. Πολλά, πάρα πολλά, που δεν τα τρώνε, αλλά περιμένουν …
Πολύ εύκολη και γρήγορη ζύμη – χωρίς μίξερ. Γίνεται στο λεπτό και μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδια! 500 γρ …
Μπισκότα βουτύρου με αμύγδαλο και κομματάκια σοκολάτας. 1 πακέτο βούτυρο γάλακτος (250γρ) μισή κούπα ζάχαρη άχνη 2 κούπες αλεύρι 2 …
Τα μπισκότα έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στις Αγγλοσαξονική Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αγγλία και την Ολλανδία, την …
Ιταλικά μπισκότα Cantucci ή Cantuccini. Μπισκότα αμυγδάλου διπλοφουρνιστά, τραγανά, νόστιμα και με διάθεση να σας ξελογιάσουν και να σας χαρίσουν …