ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! // LA PIZZA NAPOLETANA
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Η σωστά φτιαγμένη και ψημένη πίτσα, πρέπει να αφήνει γεύση ψημένου, αλλά όχι καμμένου, η σάλτσα ντομάτας πρέπει να είναι …
Η σωστά φτιαγμένη και ψημένη πίτσα, πρέπει να αφήνει γεύση ψημένου, αλλά όχι καμμένου, η σάλτσα ντομάτας πρέπει να είναι …
Νοστιμή και νηστίσιμη. 1/2 κιλό αλεύρι 30 γρ. μαγιά μπύρας 1 φλυτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό 2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού …
Υλικά: Για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι 225 ml χλιαρό νερό 30 γρ. μαγιά μπύρας 50 γρ. αλάτι Για την επικάλυψη …
Η pizza με pesto βασιλικού, πατάτες και λουκάνικα είναι ασφαλώς μία pizza με “γεμάτη” γεύση, κατάλληλη κυρίως για κρύες φθινοπωρινές …