Αφράτο ραβανί με πλούσια γεύση και απίθανο άρωμα !!!
Αφράτο ραβανί με πλούσια γεύση και απίθανο άρωμα. Το φρέσκο βούτυρο σε συνδυασμό με το λεμόνι ‘ στο σιρόπι κάνουν …
Αφράτο ραβανί με πλούσια γεύση και απίθανο άρωμα. Το φρέσκο βούτυρο σε συνδυασμό με το λεμόνι ‘ στο σιρόπι κάνουν …
Τα λόγια περιγραφής είναι περιττά !!!! Απλά δοκιμάστε το !!!
Εδώ ΔΕΝ θα βρείτε την αυθεντική συνταγή και νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά …
2 ποτήρια (χωρητικότητας 200 ml) ψιλό σιμιγδάλι 1 ποτήρι αλεύρι 1 ποτήρι ζάχαρη 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο (ή μισό …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Υλικά 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο γάλατος ή βιτάμ 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 6 αυγά ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού 2 φλιτζάνια …
Καιρό τώρα ψάχνω να βρω την “σωστή” συνταγή για Ρεβανί, όχι όποιο – όποιο ρεβανί αλλά αυτό από την Βέροια! …
Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε αυτό το παραδοσιακό γλυκό ταψιού . Το Ρεβανί ή Ραβανί της Βέροιας είναι φημισμένο …
Από το βιβλίο μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση.