Το πιο νόστιμο πολίτικο ρεβανί της ζωής σου
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!! Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα …
Υλικά: 1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2 φλ. αλεύρι 2 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 βανίλια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 φλ.ζάχαρη …
Ρεβανί…με δυο κρέμες φτιάχνουμε σήμερα για να ικανοποιήσουμε και τους πιο γλυκαντζήδες της παρέας!!!!
Παραδοσιακό τρομερό ραβανί Βέροιας !!!
Ανάλαφρο γευστικότατο αρωματικό με πολύ ωραία κρέμα !!!
Γλυκακι με πολύ απλά υλικά μα φανταστικό άρωμα και γεύση..!!!Το γλυκό των παιδικών αναμνήσεων πολλών !!! Υλικά 500 γρ …
Το ρεβανί (ή ραβανί) είναι μία από εκείνες τις συνταγές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δοκιμάσει σε όποιο …
Εδώ ΔΕΝ θα βρείτε την αυθεντική συνταγή και νομίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά …
Υλικά : 4 αυγά 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα αλεύρι 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 1 κεσεδάκι στραγγιστό …
ΥΛΙΚΑ βούτυρο 125γρ ζάχαρη 300γρ … σιμιγδάλι ψιλο 200γρ σιμιγδάλι χοντρό 100γρ αλεύρι 300γρ γάλα 150γρ 4 αυγά 1 κ.γ. …
Ραβανί αφράτο!!! (πολύ εύκολο). Απλά υπέροχο!! Γρήγορο, πεντανόστιμο χωρίς να μας λιγώνει. Δοκιμάστε να το φτιάξετε άφοβα. Είναι τέλειο!!! Υλικά …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Υλικά γλυκό ένα γιαουρτάκι 200 γραμμαρίων μιάμιση κούπα σιμιγδάλι χοντρό 1 κούπα ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά η 4 μέτρια λίγους …
Στα σιροπιαστά γλυκά τύπου ρεβανί, κάποιος θα υπέθετε ότι πετυχημένο γλυκό, είναι ένα φουσκωτό-φουσκωτό και αφράτο. Οκ. Όχι όμως για …
Yλικά για ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί η το μεγάλο μακρόστενο ταψί pyrex 6 αυγά 1 πακέτο σιμιγδάλι χοντρό (500 γρ) …
Το Γιαουρτίνι είναι ένα γλυκό επιδόρπιο με κυρίαρχο συστατικό του το αγνό πρόβειο γιαούρτι, αυτό με την κρούστα από πάνω, …
Θα φτιάξουμε το παραδοσιακό ρεβανί. Είναι απλό, εύκολο και γρήγορο. 125 γρ. αγελαδινό βούτυρο 2 φλιτζάνια ζάχαρη 6 αυγά 1 …
Για πολλούς είναι το top των σιροπιαστών. Με άρωμα βανίλιας και το “βαρύγδουπο” σιμιγδάλι γίνεται απόλαυση ειδικά μετά από καλό …