Μια τάρτα Φέτας, με προσωπική ιστορία και παρουσίαση
Τάρτα με κρέμα Κεφαλονίτικης φέτας άρωμα από βούτυρο Κέρκυρας, Μεσσηνιακό ελαιόλαδο, πράσινη πιπεριά και πάπρικα
Τάρτα με κρέμα Κεφαλονίτικης φέτας άρωμα από βούτυρο Κέρκυρας, Μεσσηνιακό ελαιόλαδο, πράσινη πιπεριά και πάπρικα
200 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 200 γρ. αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις 200 γρ. αμύγδαλο λευκό τριμμένο 200 γρ. …
Τάρτα δεν είχα φτιάξει ποτέ, αφού φοβόμουν πως θα είναι δύσκολη και δαπανηρή διαδικασία. Ψάχνοντας ανάμεσα σε πολλές συνταγές κατέληξα …
Σας αρέσει το μπρόκολο;Είναι αλήθεια ότι αυτό το νόστιμο και ωφελιμότατο λαχανικό, έχει ένθερμους υποστηρικτές αλλά και ορκισμένους ……εχθρούς! Εξαιτίας …
Ζύμη: 350 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 155 γρ. βούτυρο,παγωμένο σε κομμάτια 80 ml. παγωμένο νερό 185 γρ. …
Από τον Chef Γιώργο Μπακοδήμο Ημερομηνία προβολής 19/12/12 – ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 8 φέτες ελληνικο προσούτο IFANTIS 500 γρ. …
Τάρτα με τυριά και καρύδια η πρώτη συνταγή. Δεν έβαλα σχεδόν κανένα από τα τυριά που έλεγε, στην πραγματικότητα του …