Τούρτα με μους λευκής σοκολάτας και ζελέ βύσσινο
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 18 εκ. ή 24- 26 εκ. (ανάλογα αν θα έχουμε 4 φέτες παντεσπάνι για την μικρή …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 18 εκ. ή 24- 26 εκ. (ανάλογα αν θα έχουμε 4 φέτες παντεσπάνι για την μικρή …
Υλικά 2 έτοιμα παντεσπάνια για τούρτες 700 ml. Γάλα 80 γρ. Cornflour 100 γρ .άσπρη σοκολάτα 100 γρ. Ζάχαρη 400 …
Όπως έκανα πέρυσι, έτσι και φέτος την ημέρα των γενεθλίων μου σας έχω συνταγή για μια γλυκιά αμαρτία. Πριν τα …
Μια τούρτα φίνα, ονομαστή, φτιαγμένη με την συνταγή του μεγάλου σέφ και δασκάλου Luca Montersino, από το βιβλίο του Peccati …
ΥΛΙΚΑ: ΒΑΣΗ: 150 gr ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ 200 gr ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ 100 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΜΟΥΣ Lila Pause : 600 gr …
Υλικά 3 τεμχ παντεσπάνι σοκολάτας ( έτοιμα εμπορίου ) 1 κουτί σαντιγύ σε σκόνη ( αυτό με τα 2 σακουλάκια …
Υλικά Για τη βάση 200γρ. αλεύρι 100γρ. ζάχαρη 1 αυγό 125γρ. μαργαρίνη 80Υρ• τριμμένη αμυγδαλόψιχα 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι …
Μια από τις ευκολότερες τούρτες αλλά και απο τις πιο νόστιμες!!! Δοκιμάστε την 😉 Οι αναλογίες που δίνω είναι για …
Υλικά 250 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, σπασμένη σε κομμάτια 275 γρ. σοκολάτα γάλακτος, σπασμένη σε κομμάτια 300 γρ. γρ. σοκολάτα …