ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Σας αρέσουν τα κωκ στις βιτρίνες ζαχαροπλαστείων ; Αν ναι, τι θα λέγατε για ένα μεγαλύτερο ώστε να το απολαύσετε …
Για το παντεσπάνι 5 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 1 κουπα του καφε ζαχαρη 1 κουπα του καφε αλευρι για ολες …
Μία τούρτα με ένα ιδιαίτερο θέμα που ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιον να σας την φτιάξει… Εκτός και αν του …
Όμορφο Σαββατοκύριακο σας εύχομαι και σας γλυκαίνω με μια από τις πιο αγαπημένες μας τούρτες!Τούρτα βανίλιας με κομματάκια ανανά που …
Υλικά Βύσσινα 280 γρ. βύσσινα από κονσέρβα 220 γρ. χυμός ή πούλπα βύσσινου 70 γρ. ζάχαρη 10 γρ. πηκτίνη για μαρμελάδες …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 3/4 ποτήρι νερού κοσκινισμένο Αυγά 2 Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 …
Ιδανική τούρτα για όσους έχουν δυσανεξία στη σοκολάτα (μπορείτε να μη την πασπαλίσετε με κουβερτούρα). Δροσερή και υπέροχη πρόταση για …
ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ & ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ !!! ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ …
Υλικά: Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 ασπράδια …
Υλικά για τις κρέπες 3/4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 φλ. ζάχαρη 1/2 κ. γλ. αλάτι 3 αβγά 1 1/4 φλ. …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 …
Πολύ εμφανίσιμη και ιδιαίτερη τούρτα.
Την τούρτα αυτή την κάνει η μαμά μου και τρελλλλλενόμαστε όλοι μικροί και μεγάλοι. Το παντεσπάνι είναι από συνταγή της …