Τσάτνεϊ σύκου με τζίντζερ – συνοδεία σε 50 λεπτά
Ελαφρώς πικάντικη, χαρακτηριστικά γλυκόξινη, αρωματική και απόλυτα φρουτένια. Η καλύτερη τσάτνεϊ σύκου με τζίντζερ και σταφίδες είναι έτοιμη σε 50 …
Ελαφρώς πικάντικη, χαρακτηριστικά γλυκόξινη, αρωματική και απόλυτα φρουτένια. Η καλύτερη τσάτνεϊ σύκου με τζίντζερ και σταφίδες είναι έτοιμη σε 50 …
Chutney ή Chatni είναι μια σάλτσα από τις Κουζίνες της Ινδίας και η οποία μπορεί να ποικίλλει… Το σύνολο παράγει …
Γλυκόξινη μαρμελάδα που προέρχεται από την ασιατική κουζίνα και συνοδεύει καταπληκτικά τα τυριά μας, τυροκροκέτες, τα ψημένα κρεατικά μας, χρησιμοποιείται …
250 γρ. ξινόμηλα κομμένα σε κύβους 250 γρ. πιπεριά λεπτοκομμένη μισή κούπα καστανή ζάχαρη μισή κούπα λευκό ξύδι 2 κ. …
Στεναχωριέμαι λίγο που σας δίνω τώρα αυτή τη συνταγή, μιας και θα δυσκολευτείτε να βρείτε σύκα. Κρατήστε τη όμως για …
Καυτερή και γλυκιά σάλτσα από γλυκές και καυτερές τσίλι πιπεριές. Γι αυτούς που αντέχουν τις σούπερ δυνατές και καυτερές γεύσεις.
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής: 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φέτα καπνιστή γαλοπούλα …
Το τσάτνεϋ αυτό γίνεται και με αποξηραμένα βερύκοκα αφού πρώτα τα μουλιάσουμε για μία ώρα σε 4 φλ. καυτό νερό …