Φιλέτα ψαριών με τραγανή και αρωματική κρούστα
www.gastronomos.gr
Το μυρωδάτο μείγμα της επικάλυψης νοστιμίζει και προφυλάσσει την ευαίσθητη σάρκα των ψαριών, ενώ η μαγιονέζα εντείνει το ζουμερόν του …
Το μυρωδάτο μείγμα της επικάλυψης νοστιμίζει και προφυλάσσει την ευαίσθητη σάρκα των ψαριών, ενώ η μαγιονέζα εντείνει το ζουμερόν του …
Από την Ελένη Ψυχούλη ,1 φιλέτο ψαριού (βακαλάο ή γαλέο) 1 μεγάλη πατάτα 1 μεγάλο καρότο 1 πράσο 1 ποτ. …
Πεντανόστιμο και ελαφρύ το ψαράκι μας μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο.Συνήθως το μαγειρεύω έτσι σε περιόδους που κάνω διατροφή και …