Ψάρι με πάπρικα
Υλικά – 1 κουτ. λάδι – 500 γρ. κρεμμύδια καθαρισμένα – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 500 ml γάλα …
Υλικά – 1 κουτ. λάδι – 500 γρ. κρεμμύδια καθαρισμένα – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 500 ml γάλα …
Η συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι …
Τα γνωστά και αγαπημένα σε όλους μας γεμιστά αλλά στη γέμιση περιέχουν και ψαράκι.
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα …
700 γρ. φιλέτο τσιπούρας 50 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, εναλλ. ξηρό σέρυ αλάτι 1 πράσο 3 εκ. πιπερόριζα 30 ml. …
1/4 φλιτζ. φυτικό λάδι 1 φλιτζ. καυτό νερό 500 γρ. φιλέτα ψαριού κομμένα σε κύβους των 2,5 εκ. 1/2 φλιτζ. …
Νόστιμο υγιεινό και ευπαρουσίαστο πιάτο. Αρέσει ακόμη και σαυτούς που δεν είναι λάτρεις του ψαριού. Υλικά 8 φιλέτα ψαριού …
Μυρωδάτη αγαπημένη συνταγή η παέγια ή παέλια με ευωδιές θαλασσινές και λαχανικά.
Ψάρι φιλέτο που η συνταγή βγήκε μόνη της.Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο (Γλώσσα, Πέρκα, Βακαλάος, Καλκάνι). Εγώ έβαλα Πέρκα …