Soccas (Ρεβυθόπιτες) με φιλέτο ψαριού και σαλάτα
Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη …
Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη …
Το φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα!Ψαράκι …
Ελαφρύ και υγιεινό το φαγάκι μας σήμερα!Ψαράκι στον ατμό, που συνδυάζεται υπέροχα με λαχανικά ωμά, βραστά ή και ψητά.Για να …
Ψάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας και πασπαλισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, …
Υλικά για 2 άτομα : 2 φιλέτα ψαριού περίπου 250-300 γρ. το καθένα-κατεψυγμένα(πέρκα, γλώσσα, σαργό ή οποιοδήποτε άλλο λευκό φιλέτο …
Το μυρωδάτο μείγμα της επικάλυψης νοστιμίζει και προφυλάσσει την ευαίσθητη σάρκα των ψαριών, ενώ η μαγιονέζα εντείνει το ζουμερόν του …
Ρομαντικό ορεκτικό