Τορτελι’νια χειροπο’ιητα!!
Υλικα 100γρ αλευρι 000 1αυγο αλατι και λιγο νερακι Για καθε ατομο ειναι και 1 αυγο και 100γρ αλευρι. Δηλαδη …
Υλικα 100γρ αλευρι 000 1αυγο αλατι και λιγο νερακι Για καθε ατομο ειναι και 1 αυγο και 100γρ αλευρι. Δηλαδη …
Ζύμη για μακαρόνια.
Χειροποιητες χιλοπιτες: φτιάχνουμε το ζυμαρι, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα, το κόβουμε σε …
Υλικά Για κάθε μερίδα υπολογίστε 100γρ αλεύρι σκληρό 1 αυγό 1 κουτ. γλυκού καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο 1 κουτ. γλυκού φρεσκοτριμμένο …
Μια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να …
Τα φλωμάρια γίνονται με γάλα και αυγά και το υπέροχο, κατακίτρινο και πολύ χαρακτηριστικό για την καλή του ποιότητα, σκληρό …
Σπιτικα ζυμαρικα με φρεσκια σαλτσα ντοματας και σαλτσα πιπερι με τυρι. PICI ειναι τα παχυ στριφτα ζυμαρικα ζυμαρικα απο την …
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά χειροποίητα γεμιστά ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της …
Κόκορας μεθυσμένος με μαυροδάφνη στη γάστρα με σπιτικές χειροποίητες χυλοπίτες.
Σπιτικά ζυμαρικά από τα χεράκια σας, εύκολα και γρήγορα με τρία απλά υλικά!
Για την παρασκευή των σπιτικών μακαρονικών καλό θα είναι να έχετε τη μικρή, χειροκίνητη μηχανή αλλά και χωρίς αυτή μπορείτε …