Χοιρινό με δαμάσκηνα
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινό καρέ ξεκοκαλισμένο (ή άλλο κομμάτι που θα σας προτείνει ο κρεοπώλης) 2 καρότα …
Εξαιρετικό γιορτινό πιάτο! Ο συνδυασμός κρέατος με φρούτα είναι γνωστός , συνηθισμένος και συνήθως επιτυχημένος. Ειδικά το χοιρινό και το …
Το χοιρινό ταιριάζει πολύ με τη μπύρα και δίνει μία πολύ ωραία και χαρακτηριστική επίγευση. Μπορείτε να το απολαύσετε με …
Χοιρινό μπούτι με μέλι, μουστάρδα, πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες…Το έφτιαξα πρώτη φορά σε τραπέζι την πρωτοχρονιά και ξετρελάθηκαν όλοι!!!
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες είναι από τα αγαπημένα κύρια πιάτα σε πολλά τραπέζια αλλά και μεζές της «μέσης» …
Εύκολη, διαφορετική και κυρίως πεντανόστιμη! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. 1 ψαρονέφρι σε φέτες 2-3 κ.σ. σόγια σως 1 …
ΥΛΙΚΑ : 1 κότσι χοιρινό περίπου 1,3 kg 6 πατάτες 3 καρότα 10 δαμάσκηνα (χωρίς κουκούτσι) Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 1 …
Το πετιμέζι μου αρέσει πολύ και το χρησιμοποιώ συχνά σε ντρέσινγκ για σαλάτες, για να εμπλουτίσω τη γεύση σαλτσών, με …
Υλικά 2 κ. χοιρινή σπάλα, ανοιγμένη για ρολό 12 φέτες μπέικον 1 χαλούμι, κομμένο σε στικς 1-2 καρότα, κομμένα σε …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά Ημέρα προβολής 10/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 μερίδες 4 …
… η απόλυτη καλοκαιρινή γεύση! ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα Για τις παντσέτες 8 χοιρινές παντσέτες με κόκκαλο 2 κ.σ. μουστάρδα …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό Υλικά 2 φέτες / 2 εκ. ψητό χοιρινό φουαντρέ με μυρωδικά IFANTIS 2 κ.σ. ελαιόλαδο …
ΥΛΙΚΑ 1χοιρινη μπριζολα λαιμου 1/2 κιλο χοιρινο κιμα 1ματσακι δεντρολιβανο 1/2ποτηρακι κοκκινο κρασι 1/2ποτηρι ζωμο κοτας ριγανη θυμαρι και πιπερι …
200 γρ. χοιρινό 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη 4 κουταλιές βαλσαμικό ξίδι λίγο κρασί κόκκινο 100 γρ. κουνουπίδι 100 γρ. μπρόκολο …
Πάντα πρέπει… να είσαι ευρηματικός και να δημιουργείς με βάση τα καλούδια που βγάζει… ο κάθε τόπος!