Γαύρος πλακί με ντομάτα, λεμόνι και πιπεριά
www.gastronomos.gr
Βρήκαμε φρεσκότατο γαύρο στην αγορά και ρωτήσαμε τη Νίκη Χρυσανθίδου πώς να τον φτιάξουμε.
Βρήκαμε φρεσκότατο γαύρο στην αγορά και ρωτήσαμε τη Νίκη Χρυσανθίδου πώς να τον φτιάξουμε.
Αυτή η συνταγή μου κόστισε. Βλέπετε, λόγω καιρού δεν είχε ψάρια και αυτά που ήταν “αραγμένα” στη βιτρίνα του ψαρά …
Τη συνταγή αυτή την έκανε ο Βασίλης Καλλίδης στην Ελένη και σχεδόν αμέσως τη δοκίμασα. Είναι ό,τι πρέπει για το …