Ψωμί στον αρτοπαρασκευαστή
Ψωμί στον αρτοπαρασκευαστή Facebook Twitter Pinterest Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 20 λεπτά, Κόστος: 1 € …
Ψωμί στον αρτοπαρασκευαστή Facebook Twitter Pinterest Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 20 λεπτά, Κόστος: 1 € …
Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό …
Ένα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα …
Συνταγή για το παραδοσιακό σπιτικό ψωμί! Η κλασσική συνταγή για το γνωστό σπιτικό ψωμί το οποίο εκτός από γευστικότατο είναι …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
180 γρ. νερό 60 γρ. γάλα 25 γρ. μαγιά 25 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη με 25 % βούτυρο Flora …
Στους μεγαλύτερους, η γεύση του θα θυμίσει πολύ τη μπομπότα. Όμως, παρ᾿ όλο που έχει μέσα και καλαμποκάλευρο, αν κάνουμε …
Αν υπάρχει η δυνατότητα και ψήσουμε αυτό το ψωμί σε ξυλόφουρνο, όποιος το δοκιμάσει, δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσει …
Ψωμί με άρωμα γιαγιάς. Νόστιμο, τραγανό, ευωδιαστό, με χοντρό αλάτι, ρίγανη και σουσάμι, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες.Ότι πρέπει για …
Ίσως άλλη ανάρτηση να περιμένατε αλλά θα περιμένετε λίγο ακόμη.Κι επειδή οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται θα συνεχίσω με το …
Μετά από πολλέέέές αναβολές ήρθε η ώρα να φτιάξω κι εγώ προζύμι. Μια διαδικασία γνώριμη από τα παιδικά χρόνια μιας …
Υλικά για μια μικρή φρατζόλα 1/2 δοσομετρική κούπα νυφάδες βρώμης και λίγες για την επικάλυψη 1/2 δοσομετρική κούπα πολύ ζεστό …