Ψωμί, λάδι , αλάτι και μυρωδικά …
cretangastronomy.blogspot.com
Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό αλάτι …
Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό αλάτι …
Aπό τον chef Βιτσέντζο Ζάννι Ημερομηνία Προβολής: 30/11/2011…
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 250 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον ρεντέ 1 σκ. σκόρδου τριμμένη στον …