34
Υλικά
- ριζότο 320 γρ
- σπανάκι 400 γρ
- τυρί μαλακό 150 γρ
- mascarpone 150 γρ
- παρμεζάνα 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός χορταρικών 1.5 λτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
«Σπανάκι: Βρε μπας και είχε δίκιο ο Ποπάυ;», αναρωτιέται ο Δημήτρης Μπερτζαλέτος, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και συνεργάτης του site. Διότι ο αγαπημένος των πάλαι ποτέ μικρών (και σημερινών υπερ-πενηντάρηδων), αλλά και της Ολίβ (αυτή πρέπει να έχει πιάσει πια τα... ογδόντα-φεύγα) προτιμούσε το σπανάκι σε κονσέρβα (άρα και μαγειρεμένο) από το φρέσκο. Και γινόταν πραγματικό «τούρμπο» ο αφιλότιμος!!! Μα είναι δυνατόν να είναι καλύτερο έτσι από το φρέσκο; Να εξυπηρετούσε, άραγε, και αυτός σκοτεινά συμφέροντα της βιομηχανίας τροφίμων; ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr