by admin

“Σπανακοriso(tto)” με mascarpone

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

«Σπανάκι: Βρε μπας και είχε δίκιο ο Ποπάυ;», αναρωτιέται ο Δημήτρης Μπερτζαλέτος, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και συνεργάτης του site. Διότι ο αγαπημένος των πάλαι ποτέ μικρών (και σημερινών υπερ-πενηντάρηδων), αλλά και της Ολίβ (αυτή πρέπει να έχει πιάσει πια τα... ογδόντα-φεύγα) προτιμούσε το σπανάκι σε κονσέρβα (άρα και μαγειρεμένο) από το φρέσκο. Και γινόταν πραγματικό «τούρμπο» ο αφιλότιμος!!! Μα είναι δυνατόν να είναι καλύτερο έτσι από το φρέσκο; Να εξυπηρετούσε, άραγε, και αυτός σκοτεινά συμφέροντα της βιομηχανίας τροφίμων; ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr