22
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- σπορέλαιο 250 ml
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- ζάχαρη 5 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- κορν φλάουρ 12 κσ
- κουβερτούρα 125 γρ
Στο τοπ 5 μου λοιπόν με τους πιο απολαυστικούς συνδιασμούς σε γλυκά είναι αυτός του πορτοκαλιού και της σοκολάτας. Σαν που το ένα συμπληρώνει και αναδεικνύει το άλλο! Τα έβαλα μαζί λοιπόν σήμερα στη σημερινή γλυκιά συνταγή που είναι και πανεύκολη!! Η βάση της θυμίζει τραγανό μπισκότο, η κρέμα μυρωδάτη πορτοκαλένια και αφράτη και από πάνω λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα για το τελείωμα και την ομορφιά!
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com