55
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
Το λαχματζούν είναι μια αρμένικη συνταγή και το ονομάζουν και αλλιώς η πίτσα της Αρμενίας. Φτιάχνετε με λεπτό φύλλο ζύμης και κιμά αρνίσιο η μοσχαρίσιο απο πάνω και ψήνετε στο φούρνο. Υλικά: Για την ζύμη: 500 γρ. Αλεύρι 1 κούπα νερό χλιαρό 1/2 κ. γ. ζάχαρη 1/2 κ. γ. αλάτι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Για τον κιμά: 400 γρ. κιμά της επιλογής σας εγώ έβαλα μοσχαρίσιο. Συνηθίζεται όμως ο αρνίσιος.
Διάβασε τη συνταγή στο cookingwithntina.blogspot.gr