44
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5.5 φλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μαγειρικό λίπος 0.75 φλ
Αγαπημένη σε όλες τις εκδοχές της, αλμυρή ή γλυκιά, η πίτα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κουζίνας. Συναντάται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, και σε χίλιες δυο διαφορετικές παραλλαγές. Δύο είναι τα βασικά συστατικά για μια τέλεια πίτα! Πρώτον η τέλεια γέμιση, και δεύτερον το τέλειο φύλλο! Να λιώνει στο στόμα, και παράλληλα να είναι τραγανό μέχρι να φαγωθεί και το τελευταίο κομμάτι! Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για παραδοσιακό χωριάτικο φύλλο για φοβερές πίτες!
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr