by admin

Ψητή κρέμα λεμονιού Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε πολύ καλά έτσι ώστε να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε μικρά πυρίμαχα σκεύη ή σε ένα μεγάλο σκεύος (διαμέτρου 22-24 εκ. ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για 30 λεπτά τα μικρά ή 1 ώρα το μεγάλο σκεύος. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, πασπαλίζουμε με φιλέ αμυγδάλου και ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα λεμονιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr