62
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- μαγιά ξερή 16 γρ
- αλάτι 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
Υλικά (για 3 ορθογώνιες φόρμες 31 cm) 1 κιλό αλεύρι τύπου Μ 620 ml νερό χλιαρό 16 γραμμάρια ξηρή ή 30 γραμμάρια νωπή μαγιά 150 γραμμάρια διάφοροι σπόροι (ηλιόσπορο, παπαρουνόσπορο κ ) 1 κουτ σούπας αλάτι 1 κουτ γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική Εκτέλεση Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιά με 120 ml νερό και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 5΄ Σε κάδο από επιτραπέζιο μίξερ-κουζινομηχανή ρίχνουμε το αλεύρι, το μείγμα της μαγιάς και ανακατεύουμε, χρησιμοποιώντας τον γάντζο
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com