by admin

Αβοκάντο - Blue Cheese

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το λεμόνι είναι το φυσικό συντηρητικό για να μη μαυρίζει το αβοκάντο Το αβοκάντο θα αλλάξει χρώμα την επόμενη ημέρα, εάν δεν προσθέσουμε μερικές σταγόνες λεμονιούΥπέροχο ορεκτικό, ειδικά για μπύραΔοκίμασέ το απλωμένο πάνω σε ψημένο ζεστό ψωμάκι!!!
Διάβασε τη συνταγή στο sentoukitisgiagias.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: ντιπ με αβοκάντο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το sentoukitisgiagias.blogspot.com