by admin

Αφέλια (χοιρινό κρασάτο) με αντινακτές πατάτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρόκειται για δύο πολύ γνωστά κυπριακά πιάτα που μαγειρεύονται με κρασάκι και κόλιανδρο. Πολύ απλά στα υλικά τους και όμως η γεύση τους  απίστευτη και  μπορούν να σταθούν άνετα σε γιορτινό τραπέζι.ΥλικάΓια τα αφέλια1 κιλό  χοιρινό μπούτι που έχω μαρινάρει σε 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί για 12 ώρες*Δεν πετάω τη μαρινάδα*1 κ. γλ. κόλιανδρος σκόνη2 φύλλα δάφνης2 σκελίδες
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: αφέλια, χοιρινό, χοιρινό κρασάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com