94
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 400 γρ
- αλεύρι μαλακό 100 γρ
- μαργαρίνη 300 γρ
- ξύδι 1 κσ
- μαγιά 1 φακ
- μαγιά νωπή 40 γρ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αλάτι 0.5 κγ
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- φέτα 350 γρ
- κεφαλογραβιέρα 50 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 80 γρ
- μαργαρίνη 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 3 τμχ
- πιπέρι -
Από τα πιο ωραία τυροπιτάκια που μπορούμε να φτιάξουμε.Γίνονται τραγανά απ᾿ έξω, ενώ μένουν μαλακά και ζουμερά από μέσα.
Και από γεύση, άλλο να σας λέω και άλλο να δοκιμάσετε!Είναι ιδανικά για πάρτυ, και αρέσουν πολύ στα παιδιά.
Δοκιμάστε τα!
Και από γεύση, άλλο να σας λέω και άλλο να δοκιμάσετε!Είναι ιδανικά για πάρτυ, και αρέσουν πολύ στα παιδιά.
Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com