111
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 0.33 φλ
- πατάτες 1 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
- έμενταλ 0.5 φλ
- γκούντα 0.5 φλ
- γραβιέρα Κρήτης 0.5 φλ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
Κάπως έτσι, ετοιμάσαμε (και καταβροχθίσαμε) την αφράτη καλοκαιρινή ομελέτα (φριτάτα) με κολοκυθάκι που ακολουθεί. Αν είστε φαν των αυγών (όπως εγώ) αλλά έχετε βαρεθεί τις φλατ ομελέτες, σίγουρα θα τη λατρέψετε. Το κολοκυθάκι δίνει στην ομελέτα ιδιαίτερη γλύκα, η πατάτα την κάνει πιο χορταστική και ο τρόπος παρασκευής της μεταμορφώνει κάθε μπουκιά σε μια μικρή, αφράτη απόλαυση. Αν και είναι προαιρετικό, αξίζει να συνοδεύσετε την ομελέτα σας με λίγη πράσινη σαλάτα, ντοματίνια και κρέμα μπαλσάμικο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sundayspoon.gr