118
Το σημερινό ελιόψωμο είναι ονειρικό, στην Καλαμάτα λέγεται και ελιόπιτα, είναι τόσο νόστιμο, αφράτο που δεν “υπάρχει”!
Πριν σου πω δυο λόγια για τη συνταγή, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες το συνδυάζω με πορτοκάλι, και αυτό γιατί είναι μια από τις θύμισες που έχω από την μακαρίτισσα τη γιαγιά μου.
Σε όλες τις νηστείες την έβλεπες να τρώει ένα κομμάτι ψωμί, μαύρες ελιές και ένα πορτοκάλι.
Τότε δεν μπορούσα να το καταλάβω αλλά τώρα ξέρω καλά!
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr