Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 390 γρ
- γάλα εβαπορέ 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 330 ml
- κρέμα 330 ml
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- μαστίχα Χίου 5 τμχ
- λικέρ μαστίχα 1 σφην
- μπισκότα -
- γλυκά κουταλιού -
- σιρόπι φράουλας -
- σιρόπι βύσσινο -
Το πιο αφράτο και αρωματικό παγωτό που έχω φτιάξει!Τα υλικά του δίνουν ένα υπέροχο κρεμώδες αποτέλεσμα και το άρωμα της μαστίχας το κάνει ακαταμάχητο! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα δυνατό μίξερ με μεταλλικό κάδο που βοηθάει το γρήγορο «δέσιμο» της κρέμας...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com