69
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 160 γρ
- καλαμποκέλαιο 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- βανίλια 2 τμχ
- φαρίνα 200 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 130 γρ
- ζάχαρη 600 γρ
- νερό 600 ml
- χυμός πορτοκαλιού 1 λτ
- νισεστέ 100 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). Όταν το σιρόπι είναι έτοιμο βάζουμε λίγο χυμό λεμονιού. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, τον χυμό, το σιμιγδάλι, το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr