302
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 0.5 κουτί
- ζάχαρη 0.25 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- λάδι 220 ml
- βούτυρο 0.5 ml
- μαχλέπι 2 κγ
- κακουλέ 2 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- μαγιά ξερή 3 φακ
- αλεύρι για τσουρέκια 1000 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 φακ
- αλάτι 0.25 κγ
Υλικά
Μισό κουτάκι ζαχαρούχο γάλα (200 γρ)
1 κουτάκι και 1/4 κρυσταλλική ζάχαρη (250 γρ)
1 βανίλια
1 κουτάκι σπορέλαιο (220 ml) (εγώ έβαλα μισό λάδι μισό βούτυρο λιωμένο)
2 κ.γ μαχλέπι
2 κ.γ κακουλέ
ξύσμα από ένα πορτοκάλι και τον χυμό του
3 αυγά (χτυπημένα)
1,5 κουτάκι ζεστό...
Μισό κουτάκι ζαχαρούχο γάλα (200 γρ)
1 κουτάκι και 1/4 κρυσταλλική ζάχαρη (250 γρ)
1 βανίλια
1 κουτάκι σπορέλαιο (220 ml) (εγώ έβαλα μισό λάδι μισό βούτυρο λιωμένο)
2 κ.γ μαχλέπι
2 κ.γ κακουλέ
ξύσμα από ένα πορτοκάλι και τον χυμό του
3 αυγά (χτυπημένα)
1,5 κουτάκι ζεστό...
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com