197
Υλικά
- πράσα 500 γρ
- άνηθος 3 κσ
- δυόσμος 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1200 ml
- ζάχαρη 1.5 κγ
- χυμός λεμονιού 80 ml
- ελαιόλαδο 100 ml
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.125 κγ
Το πρασόρυζο είναι για τους περισσότερους ένα από τα πλέον ταπεινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας, αλλά για μένα είναι ένα γαστρονομικά κορυφαίο πιάτο. Ομολογώ όμως ότι δεν έχω ακούσει πολύ κόσμο να θεωρεί το πρασόρυζο τόσο κορυφαίο φαγητό όσο εγώ...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr