84
Υλικά
- χοντρό αλάτι 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ξύδι 2 κσ
- αγγουράκι 500 γρ
- μάραθος 1 ματσ.
- άνηθος 1 ματσ.
- σκόρδο 3 σκελ
- καυτερές πιπεριές 5 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κόλιανδρο 2 κσ
Τα αγγουράκια τουρσί θυμάμαι να τα ετοιμάζει η μαμά μου όταν ήμασταν παιδιά. Τα αγγουράκια τουρσί θέλουν περίπου 5 μέρες να ετοιμασθούν, μπορούμε να τα αρωματίσουμε με μυρωδικά της επιλογής μας ή να τα ετοιμάσουμε σκέτα χωρίς ιδιαίτερη γεύση (όπως έκανε η μαμά), ενώ στην συνέχεια τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να καταναλωθούν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr