86
Οι φρέσκιες αγκινάρες βγαίνουν στην αρχή της άνοιξης, τον Μάρτιο, αλλά οι κατεψυγμένες μας δίνουν την ευκαιρία να γευτούμε την χαρακτηριστική γεύση τους μέσα στο καταχείμωνο. Συνήθως δεν μου αρέσει να μαγειρεύω λαχανικά εκτός εποχής, για πολλούς λόγους, αλλά για τις αγκινάρες μπορώ να κάνω εξαίρεση. Είναι ένα ιδιαίτερο λαχανικό, που προσωπικά μου αρέσει πολύ σε διάφορες εκδοχές. Η γεύση -αλλά και η υφή- τους είναι πολύ χαρακτηριστική, που είτε σου αρέσει είτε όχι.Πιστεύω πως η κλασσική εκδοχή αυτής της συνταγής είναι η πρώτη που αξίζει κανείς να μάθει να μαγειρεύει σωστά,...
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com