51
Υλικά
- αγκινάρες 10 τμχ
- αγκινάρες 10 τμχ
- κουκιά φρέσκα 1.5 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- πατάτες 2 τμχ
- πατάτες 6 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- μάραθος 0.5 μάτσο/α
- νερό 700 ml
- κορν φλάουρ 1 κσ
Στο τσακ το πρόλαβα τούτο το αγαπημένο πιάτο να το φτιάξω, μιας και οι αγκινάρες και τα κουκιά είναι προς στο τέλος της εποχής τους. Πρόκειται για πανέμορφο πιάτο της Ελληνικής κουζίνας, ιδιαιτέρως ανοιξιάτικο, που όμως θέλει επιδέξιους ουρανίσκους γιατί είναι κάπως…δύσκολο στη γεύση, ελαφρώς πικρό και πολύ βοτανικό.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu