Υλικά
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- αγκινάρες 12 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 45 γρ
- πράσα 1 τμχ
- πιπέρι 1 κγ
- πατάτες 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- αρακάς 300 γρ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- άνηθος 0.33 ματσ.
- μάραθος 0.33 ματσ.
- λεμόνι 1 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κσ
ΥΛΙΚΑ 1/4 φλ ελαιόλαδο 12 αγκινάρες καθαρισμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4-5 φρ κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους κομμένα σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε καρέ 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε καρέ 2 μεγάλα καρότα σε φέτες 300 γραμ. αρακά 1 σπιτικό ζωμό λαχανικών 1/3 ματσάκι Ανιθο ψιλοκομμένο 1/3 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο 1 λεμόνι 1 κουταλιά κορν φλαουρ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.antenna.gr