162
Υλικά
- αγκινάρες 3 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- ζωμός λαχανικών 1 ποτ
- μαύρο πιπέρι -
- αλάτι -
- μαϊντανός 0.5 φλ
"Trifolati" στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Οι αγκινάρες σωτέ, ελεύθερη μετάφραση του carciofi trifolati, είναι ένα συνοδευτικό, πολύ αγαπητό στους ιταλούς. Απλή συνταγούλα, που αναδεινκνύει όλη την γεύση της αγκινάρας.
Μπορείτε να τις παρουσιάστετε ως ορεκτικό, συνοδευτικό ή ως ζεστή σαλάτα.
Μπορείτε να τις παρουσιάστετε ως ορεκτικό, συνοδευτικό ή ως ζεστή σαλάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com