55
Υλικά
- αγκινάρες 10 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- παρμεζάνα 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- γαλοπούλα καπνιστή 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1.5 φλ
- γιαούρτι 3 κσ
- σιμιγδάλι 2 κσ
- ελαιόλαδο 1.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά Χειροποίητο φύλλο ή του εμπορίου 6 τεμ ή 10 εμπορίου Για την γέμιση Αγκινάρες 10 τεμ φρέσκιες ή κατεψυγμένες Κρεμμυδάκια φρέσκα 5 - 6 τεμ Άνηθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Παρμεζάνα 300 γρ Κεφαλογραβιέρα 300 γρ Καπνιστή γαλοπούλα 200 γρ Αυγά 2 τεμ Καρότο 1 τεμ Κρέμα γάλακτος 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Γιαούρτι 3 κουταλιές της σούπας Σιμιγδάλι 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Λεμόνι 1 τεμ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr