71
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 συσκ
- αγκινάρες 500 γρ
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- μάραθος 1 ματσ.
- ανθότυρο 200 γρ
- γκοργκοντζόλα 100 γρ
- μπλε τυρί 100 γρ
- γραβιέρα 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μαντζουράνα 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- παπαρουνόσπορος 0.5 κγ
Όταν το περασμένο καλοκαίρι έφτασα στην Τήνο, ο Χάρης μου σύστησε να δοκιμάσω οπωσδήποτε την αγκιναρόπιτα.
Στην Κώμη, όπως μου είπε, αγαπάνε τις αγκινάρες και τις μαγειρεύουν με αρκετούς τρόπους, παραδοσιακούς και πιο σύγχρονους....
Στην Κώμη, όπως μου είπε, αγαπάνε τις αγκινάρες και τις μαγειρεύουν με αρκετούς τρόπους, παραδοσιακούς και πιο σύγχρονους....
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr