32
Υλικά
- αγριοκάτσικο 1.6 κιλ
- χόρτα 1.5 κιλ
- σκόρδο 5 σκελ
- ντομάτα 1 τμχ
- πατάτες 4 τμχ
Μου φέραν πεσκέσι αγριοκάτσικο ντόπιο. Το κρέας του είναι χαρακτηριστικά πολύ κόκκινο. 1,6 κιλό αγριοκάτσικο κομμένο σε μερίδες. 1,5 κιλό χόρτα εποχής (ζοχοί, ιταλικά ραδίκια, καυκαλήθρες, μυρώνια κλπ). 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο. 1 ντομάτα ώριμη περασμένη στον τρίφτη. 3-4 πατάτες κομμένες. Ελαιόλαδο. ρίγανη θρούμπι θυμάρι. Αλάτι-πιπέρι. Διαδικασία.
Διάβασε τη συνταγή στο www.karapetakou.gr