85
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 260 γρ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- νερό 50 ml
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- φέτα 275 γρ
- βούτυρο 0.5 κσ
- ελαιόλαδο 1 κγ
Αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα η πιο εύκολη ελληνική πίτα που υπάρχει. Μια πίτα που φτιάχνεται μ’ ελάχιστα υλικά και στο λεπτό. Μια πίτα που αν δεν είναι μέρος του μαγειρικού ρεπερτορίου σας, οφείλει να γίνει άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη.Είναι λεπτή, τραγανή, αφράτη και μαλακιά ταυτόχρονα,...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com