115
Υλικά
- μαγιά ξερή 2 φακ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλεύρι κίτρινο 350 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- αλάτι 1.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- ζαμπόν 200 γρ
- γαλοπούλα 200 γρ
- μπέϊκον 200 γρ
- τυρί 150 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- ασπράδι 1 τμχ
- γάλα 1 κγ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 φακελ. ξηρής μαγιάς 1 κ. σούπας ζάχαρη 300 ml χλιαρό νερό 350 γρ. κίτρινο αλεύρι 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και όσο περισσότερο χρειαστεί 1 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/3 φλ. τσ. ελαιόλαδο περίπου (αρχικά 4 κουταλιές μέσα στη ζύμη και το υπόλοιπο στα χέρια μας) 200 γρ. τριμμένα αλλαντικά (ζαμπόν, γαλοπούλα, μπέικον κτλ.) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr