182
Υλικά
- νιφάδες βρώμης 400 γρ
- καρύδια 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βούτυρο 60 γρ
- χοντρό αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.25 κγ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
400 γρ. νιφάδες βρώμης 100 γρ. καρύδια σε σκόνη 400 ml νερό 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 60 γρ. βούτυρο Lurpak ½ κ.γ. αλάτι χοντρό ¼ κ.γ. πιπέρι 500 γρ. Αrla φρέσκο τυρί κρέμα 16% λιπαρά ½ ματσ. άνηθο 1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι με σύκο Kalamata Papadimitriou Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr