63
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- κασέρι 250 γρ
- γκούντα 250 γρ
- μπέϊκον 250 γρ
- ζαμπόν 250 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κεφαλοτύρι -
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
Υλικά συνταγής 1 πακέτο καταΐφι 250γρ. κασέρι 250γρ. γκούντα 250γρ. μπέικον 250γρ. ζαμπόν 250γρ. μαργαρίνη λιωμένη 250γρ. κρέμα γάλακτος 1 αυγό λίγο κεφαλοτύρι πιπέρι (προαιρετικά) ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο (προαιρετικά) Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Μέτρια Σκεύος: Πυρέξ, Ταψί Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 90...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr