Υλικά
- καρότο 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- γάλα 180 ml
- μαϊντανός 6 κλων
- μάραθος 6 κλων
- λιαστή ντομάτα 6 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- ξινομυζήθρα 100 γρ
- τυρί φέτα 100 γρ
- γραβιέρα 100 γρ
Πρόκειται για ένα αλμυρό κέικ καρότου με ελαιόλαδο που είχα δει σε ιταλικό περιοδικό ποικίλης ύλης κάποια στιγμή. Αντέγραψα τη συνταγή (στα ιταλικά παρακαλώ- ας είναι καλά η μετάφραση της google, για τα υλικά είναι αρκετή) και της «άλλαξα τα φώτα» που λένε…
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr